Basis Pedicure

Geef uw voeten de aandacht die ze verdienen met onze ProVoet basis, spa of French pedicure.
Maak een afspraak Zie prijzen

Basis Pedicure

Heeft u wel eens bedacht wat uw voeten voor u doen? Ze brengen u tenslotte overal heen en mogen daarom best wat meer aandacht krijgen dan de standaard verzorging.

Bovendien bevordert een beetje extra zorg een ontspannen gevoel. Als u uw voeten echt de aandacht wilt geven die ze verdienen, plan dan een afspraak bij een van onze pedicures!

De pedicure verzorgt nagels en de nagelomgeving, verwijdert overtollig eelt en likdoorns. Ook behandelt zij kloven, eeltranden, schimmelnagels en ingroeiende nagels. Wilt u naast het onderhoud van uw voeten ook een momentje ontspanning? Boek dan onze luxe pedicure behandeling inclusief voetbad, scrub, lakken en een afsluitende massage voor slechts € 42,50.

Professionele ProVoet Pedicures

ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures.

Of u nu een afspraak ingepland bij een van onze gediplomeerde basis pedicures of bij een van onze medisch pedicures, ze zijn allemaal aangesloten bij ProVoet en op de hoogte van actuele ontwikkelingen in hun vak.

Spa pedicure

Naast het behandelen van uw voetproblemen is het ook mogelijk om uw voeten te laten verzorgen door middel van een Spa behandeling. Bij La Lique Beauty zijn er twee Spa pedicure plekken, dus u kunt bijvoorbeeld ook samen met een vriendin genieten van een ontspannen rustmoment! De Spa behandeling kunt u eventueel aanvullen met het lakken van de teennagels voor slechts € 7,50. U krijgt de nagellak na de behandeling mee naar huis.

Diensten en prijzen

Basis Pedicure

Diensten Prijzen
Basis pedicure max 45 minuten €31,00
Pedicure basis behandeling icm shellac €52,50
Deelbehandeling max 20 minuten (verwijderen likdoorn / kloof of ingroeiende nagel) €20,00
Nagels lakken €7,50
French pedicure 30 minuten €29,50
French pedicure + pedicure behandeling €57,50
Spa pedicure 45 minuten €31,00
Luxe pedicure incl. voetbad, scrub, massage en lak €42,50