Schoonheidsspecialiste

Een ontspannende beautybehandeling waarbij het verzorgen, verbeteren en onderhouden van uw huid centraal staat.
Maak een afspraak Zie prijzen

Schoonheidsspecialiste

Voor een goede verzorging van de huid met de beste huidverzorgingsproducten en een deskundig advies, bent u bij een van onze beautysalons aan het juiste adres!

beautyverzorging

U kunt bij ons terecht voor een ontspannende behandeling waarbij het verzorgen, verbeteren en onderhouden van uw huid centraal staat. Iedereen wil er tenslotte graag goed en uitgerust uitzien.

Onze schoonheidsspecialistes starten altijd met een professionele huidanalyse en een behandeladvies voordat ze beginnen met behandelen.

De beste producten

Onze ervaren en gediplomeerde schoonheidsspecialistes werken met het merk Kueshi. De formule van de Kueshi producten combineert kwalitatieve en actieve ingrediënten met natuurlijke producten.

Daarnaast zijn de producten niet getest op dieren, parabenenvrij en gebruikt Kueshi enkel ingrediënten die goed door de huid worden verdragen.

Kueshi Schoonheidsbehandeling

Bij de schoonheidsbehandeling van Kueshi kunt u kiezen uit 3 behandelingen. Een behandeling van 45 min welke bestaat uit het verwijderen van de oog make-up, het reinigen van de huid, scrubben, stomen, het verwijderen van onzuiverheden en een dag verzorging.

Kiest u voor de behandeling van 60 minuten, dan wordt daar het epileren van de wenkbrauwen en een ontspannende gezichtsmassage aan toegevoegd.

Wilt u graag de schoonheidsbehandeling van 90 minuten? Dan wordt deze uitgebreid met een gezichtsmaker inclusief ampul,een ontspannende hand of voet behandeling bestaande uit een reiniging, scrub en massage, dag verzorging en evt. lichte make-up.

Comfort Zone schoonheidsbehandeling

Een Comfort Zone behandeling reinigt de huid diep en brengt deze weer terug in balans, waardoor de huid fris en stevig aanvoelt en weer straalt.

Gespecialiseerde behandelingen:
De Skin Regimen behandeling heeft een corrigerende en beschermende werking tegen de belangrijkste oorzaken en tekenen van cel veroudering. Het resultaat van deze behandeling is te danken aan de combinatie van het exclusieve Longevity Complex™, hightech ingrediënten en de unieke massagetechnieken.

De Sublime Skin Active Lift is een anti-aging, verstevigende en liftende behandeling voor gezicht en hals. Dankzij de Japanse Kobidomassage herstelt deze behandeling het volume van de huid. De liftende werking wordt geoptimaliseerd dankzij het gebruik van een innovatief anti-agingmasker. Deze behandeling verstevigt de gezichtscontouren en geeft een zachtere uitstraling aan fijne en diepere lijntjes. De Skin DeLuxe Lift behandeling is de Active lift maar dan inclusief dubbele fruitzuurpeeling.

De Sublime Skin Double Peel behandeling stimuleert de celvernieuwing, waardoor de huid er geëgaliseerd en stralend uitziet. Uitermate geschikt voor de verdikte huid met een ongelijkmatige teint.

Het Eye Sublime Skin Hydrogelmasker is een anti-aging behandeling die de tekenen van vermoeidheid rond de ogen tegengaat en donkere kringen en fijne lijntjes vermindert.

(alleen samen met een gezichtsbehandeling te boeken)

Diensten en prijzen

Schoonheidsspecialiste

Diensten Prijzen
Schoonheids behandelingen Kueshi 45 minuten €39,50
Schoonheids behandelingen Kueshi 60 minuten €59,50
Schoonheids behandelingen Kueshi 90 minuten €69,50
Verven wenkbrauwen en wimpers €18,50
Epileren €12,50
Verven of epileren bij behandeling €10,00
Verven en epileren bij behandeling €12,50
Harsen deel (kin / lip / neus) v.a. €4,00
Harsen benen helemaal €40,00
Harsen onderbeen €22,00
Harsen bikinilijn €20,00
Harsen (onder) arm €16,00
Harsen rug €24,00
Schoonheidsbehandeling Comfort Zone 45 minuten €45,00
Schoonheidsbehandeling Comfort Zone 75 minuten €67,50
Comfort Zone Eyes Sublime Skin Hydrogelmasker icm gezichtsbehandeling €17,50
Schoonheidsbehandeling Comfort Zone Skin Regimen 30 min. €45,00
Schoonheidsbehandeling Comfort Zone Skin Regimen 60 min. €75,00
Schoonheidsbehandeling Comfort Zone Sublime Skin Active Lift 60 min. €90,00
Schoonheidsbehandeling Comfort Zone Sublime Skin DeLuxe Lift 75 min. €112,50
Schoonheidsbehandeling Comfort Zone Sublime Skin Double Peel 45 min. €67,50