Dermatude Meta Therapy

Er ver­zorgd uit­zien op elk moment van de dag zon­der hier veel moei­te voor te hoe­ven doen.
Maak een afspraak Zie prijzen

Dermatude Meta Therapy

In beide salons kunt u een Meta Therapy behandeling boeken. Deze huidverbeteringsbehandeling is de oplossing voor o.a. fijne lijntjes en rimpels, acne littekens, grove huidstructuur en alle andere vormen van huidveroudering. De behandeling heeft het verjongen van de huid als doel, werkt 100% natuurlijk en is vooral toe te passen op gezicht, hals en decolleté. Dermatude Meta Therapy combineert de voordelen van diverse huidverbeteringstechnieken in één unieke methode voor huidverjonging, hydratatie, herstel en huidverbetering.

Veel behandelmogelijkheden

Dermatude Meta Therapy verbetert de algehele conditie van de huid: fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner, de huid wordt steviger en krijgt meer elasticiteit.

Naast de behandeling van het hele gelaat, hals of decolleté, kunnen ook individuele rimpels behandeld worden. Goed nieuws voor kraaienpootjes en droogtelijntjes: met Dermatude Meta Therapy kan tot direct onder de wimperrand gewerkt worden!

Huidverbetering van binnenuit

Met geavanceerde apparatuur activeert Meta Therapy het huidvernieuwingsmechanisme, precies dáár waar het allemaal gebeurt in de huid. Essentieel is de toevoeging van geconcentreerde serums tijdens de behandeling– zogeheten ‘Subjectables’- die de diepere huidlagen bereiken. De collageen en elastine productie komt op gang: een natuurlijke vorm van huidvernieuwing van binnenuit.

Dermatude Meta Therapy wordt succesvol toegepast in de behandeling van:

- Voorhoofdsrimpels

- Kraaienpootjes, fronslijnen, lipplooien

- Droogtelijntjes

- Hyperpigmentatie, ouderdomsvlekken

- Grove poriën

- Ongelijkmatige huidstructuur

- Algehele huidverslapping, verslapte kaaklijn

- Hals en decolleté

Bewezen resultaten

Dermatude Meta Therapy verbetert de algehele conditie van de huid: fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner, de huid wordt steviger en krijgt meer elasticiteit.

De behandeling

De Dermatude behandeling begint met het reinigen van de huid met lotion. Om dode huidcellen te verwijderen en de huid voor te bereiden, wordt de peeling aangebracht.

Daarna wordt de huid geanalyseerd om het huidtype te bepalen en de juiste Subjectable te selecteren. Subjectables zijn speciale serums met actieve ingrediënten die tijdens de behandeling in de diepere huidlagen worden ingebracht.

U kunt kiezen voor huidverbetering en anti-aging van het hele gezicht of gerichte behandelingen van specifieke gebieden en specifieke rimpels. Het is mogelijk om behandelingen te combineren om het beste resultaat te bereiken.

Na de behandeling wordt het masker toegepast om de huid te helpen herstellen, verkoelen en kalmeren. De behandeling wordt afgesloten met After Care producten. De ingrediënten zijn volledig afgestemd op de gebruikte Subjectable in de behandeling.

La Lique adviseert om dagelijks Dermatude-huidverzorging te gebruiken om de behandelresultaten thuis te ondersteunen en te helpen verlengen.

In de meeste gevallen is het verschil al zichtbaar na één behandeling. Maar een individuele Meta Therapy behandeling is niet voldoende om direct blijvend resultaat te behalen. Daarom wordt geadviseerd om een kuur van 8 behandelingen te volgen.

Diensten en prijzen

Dermatude Meta Therapy

Diensten Prijzen
Meta Therapy gezichtsbehandeling- 45 minuten €130,-
Meta Therapy gezicht + rimpelbehandeling- 55 minuten €160,-
Meta Therapy gezicht + hals/ decolleté- 55 minuten €187,-
Meta Therapy gezicht + hals/ decolleté + rimpelbehandeling- 65 minuten €187,-
Bij een kuur van 8 behandelingen, betaalt u er slechts 7