Alkmaar & Heerhugowaard

Bekijk hier onze salon's in Alkmaar en Heerhugowaard
Maak een afspraak

De salon's

Bent u toe aan een verwenmoment voor uzelf? Dan bent u La Lique Beauty aan het juiste adres. In de schoonheidssalons in Alkmaar en Heerhugowaard kunt u terecht voor een divers aanbod aan verschillende schoonheidsbehandelingen. Denk hierbij aan gezichtsbehandelingen, wimperextensions, brow styling, harsen of waxen (ook brazilian), permanente make-up, massages, Hotstone, voetreflex, Shellac, manicure en gelnagels.

Het team van professionals staat voor u klaar en zorgt ervoor dat u helemaal tot rust komt. In de salons staat het luisteren naar uw wensen, advies, verzorging en hygiëne centraal. Bij de diverse gezichtsbehandelingen gaat het vooral om huidverbetering, er worden dan ook alleen biologisch merken gebruikt die niet zijn getest op dieren en parabeen vrij zijn.

Alkmaar

Alkmaar

La Lique Beauty Alkmaar (voorheen Pura Vida) is gevestigd in de gezellige binnenstad van Alkmaar, vlakbij parkeergarage de Vest. Bij deze salon zijn vooral de behandelingen Shellac, Brazilian wax en de gezichtsbehandelingen van Kueshi en Comfort zone heel populair.

Aan het team zijn dit jaar 2 (medisch en basis) pedicures toegevoegd waardoor u nu voor nog meer behandelingen onder 1 dak terecht kunt. De sfeer is gezellig en warm en er staat altijd een kopje koffie of thee voor u klaar. Heeft u geen afspraak gemaakt maar loopt u toevallig langs? Loop dan zeker even binnen om te vragen of er nog een plekje vrij is!

Heerhugowaard

La Lique beauty Heerhugowaard is gevestigd in hetzelfde pand als la Lique Cosmetics (de groothandel) en la Lique Opleidingen (het opleidingsinstituut) maar is een op zich zelf staande salon. In deze salon draait het wat meer om de Spa pedicure, gewone pedicure, permanente make-up, massages en gezichtsbehandelingen.

De salon heeft een wat stoerdere, industriële uitstraling en biedt ook plaats voor make-up workshops of privé trainingen. Personeel van Alkmaar en Heerhugowaard wisselen geregeld van locatie waardoor u de dames op beide locaties kan tegenkomen.