Wimpers en wenkbrauwen

Krijg uw perfecte look met wenkbrauw make‐up, wimpers en/of wenkbrauwen verven, Lash Volume Lifting (LVL) en meer.
Naar prijzen
[wpseo_breadcrumb]

Wenkbrauwen verven

Wenkbrauwen verven biedt niet alleen uitkomst als uw wenkbrauwen te licht zijn, maar ook als u vollere wenkbrauwen wilt.

Zelfs als u van nature donkere haartjes heeft kan verven (in de zelfde tint als uw eigen kleur) een groot verschil maken. Hiermee geef je namelijk ook kleur aan de kleine, dunne lichtere haartjes die u normaal niet ziet. Het resultaat zijn vollere wenkbrauwen. 

Wenkbrauwen verven kunt u combineren met het verven van de wimpers en/ of met het epileren van de wenkbrauwen. 

Lees meer/minder

Heeft u een oneffenheid in de wenkbrauw?

Soms is plaatselijk bijwerken met wenkbrauw make-up (van het merk Golden Rose) nodig, bijvoorbeeld bij een litteken of omdat de ene wenkbrauw dunner of korter is dan de ander.

Door middel van uitleg en advies over bijvoorbeeld wenkbrauwgel of een wenkbrauwpoeder, kunt u dit daarna gemakkelijk thuis zelf doen.

Wimpers verven

Naast de wenkbrauwen kunt u natuurlijk ook uw wimpers laten verven of een combinatie van beiden.

Wimper extensions One by One

Zijn uw wimpers lastig in model te brengen of heeft u niet van nature volle wimpers? Probeer dan eens de wimperextensions!

Wimperextensions zijn (net als gewone extensions voor het haar) kleine losse opvul haartjes die bevestigd worden aan uw eigen wimperhaartjes met een speciale bonder. De haartjes hebben een bepaalde krul (u heeft keuze uit diverse soorten), waardoor uw wimpers mooi gekruld zijn en niet recht naar voren staan.

De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimpers is 90 tot 120 minuten. Een opvulbehandeling duurt gemiddeld 45 tot 60 minuten. Wij werken uitsluitend met echte zijden wimperextensions voor het meest natuurlijke effect.

Uw eigen wimpers hebben een groeicyclus en vernieuwen zich ongeveer één keer in de twee maanden. Een wimperextension blijft dus één tot drie maanden zitten. Afhankelijk van iemands persoonlijke haargroeicyclus kan dit enkele weken variëren.

Om mooie volle wimpers te behouden, adviseren wij om iedere drie tot vier weken een opvulbehandeling te nemen.

Lash Volume Lifting

Lash Volume Lifting, kortweg LVL, is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara. De wimpers worden meer gelift dan met de reguliere wimperpermanent-behandeling, waar rollers of tangen bij worden gebruikt.

Bij LVL maken we namelijk gebruik van siliconenpads, geschikt voor elke wimpersoort en lengte, waarmee we de wimpers vanaf de wortel liften. De vorm blijft minimaal zes tot negen weken behouden.

Diensten en prijzen

Wimpers en Wenkbrauwen

Onze Schoonheidsspecialisten

Gereserveerd voor jou!

Gereserveerd voor jou!

Stylisten, contact ons voor meer info.

Gereserveerd voor jou!

Gereserveerd voor jou!

Stylisten, contact ons voor meer info.

Gereserveerd voor jou!

Gereserveerd voor jou!

Stylisten, contact ons voor meer info.

Gereserveerd voor jou!

Gereserveerd voor jou!

Stylisten, contact ons voor meer info.

© 2018-2019 La Lique Cosmetics B.V.
KVK: 37061192 | BTW: NL813924972B01

© 2018-2019 La Lique Cosmetics B.V.
KVK: 37061192
BTW: NL813924972B01