Nagelstyling

We hebben alles in huis om uw nagels perfect te verzorgen: spa manicure, shellac behandelingen, gel‐ of acrylnagels en meer.
Naar prijzen
[wpseo_breadcrumb]

Bij La Lique Beauty hebben we alles in huis om uw (natuurlijke) nagels op een verantwoorde wijze perfect te verzorgen. U kunt kiezen voor diverse behandelingen zoals een Spa manicure, Shellac behandelingen, gel- of acrylnagels.

Spa manicure

Wilt u uw handen eens extra laten verzorgen? Kies dan voor onze uitgebreide manicurebehandeling. De Spa manicure behandeling duurt ongeveer 45 minuten. Tijdens deze behandeling worden uw handen en nagels compleet verzorgd.

Lees meer/minder

De behandeling begint met het vijlen van uw nagels in de gewenste vorm. Daarna volgt een verzorgend handenbadje, het behandelen van de nagelriemen en een uitgebreide scrub. Hierna volgt een heerlijke massage. Om de huid te voorzien van een diepe hydratering brengen we na de massage een masker aan. De behandeling wordt afgesloten met een hydraterende lotion en eventueel een nagellak.

Shellac

CND™ SHELLAC™ is dé innovatie van CND™. Met CND™ SHELLAC™ kiest u voor producten van de beste kwaliteit, aangebracht door professionals die weten waar ze over praten.

De Shellac behandeling start met het voorbereiden van de nagels en het aanbrengen van een basecoat. Hierbij worden de nagels niet opgeruwd maar behandeld met scrubfresh. Daarna volgt de gekozen nail color en het aflakken met een topcoat. De nail color zorgt voor ruim twee weken een prachtig, sterk en kwalitatief resultaat.

Na deze tijd wordt de Shellac in ongeveer 8 minuten eenvoudig verwijdert met de CND™ Nourishing Remover (met macademia olie) zonder te soaken of te vijlen op de natuurlijke nagel. Shellac is dus geheel veilig om te dragen, zelf voor zwangere dames!

Gel nagels

Gel is een helder, flexibel product wat in laagjes wordt aangebracht op uw eigen nagel. U kunt kiezen voor een versteviging van uw eigen natuurlijke nagel of als u graag lengte wil toevoegen voor een verlenging met een tip of sjabloon.

Voordat de gelnagels worden aangebracht worden de natuurlijke nagels eerst voorbereid met een manicure. Daarna wordt de glans van de natuurlijke nagels verwijderd voor de hechting van de kunstnagel. Nadat de nagels zijn voorbereid wordt de gel aangebracht. Bij iedere laag wordt het product uitgehard onder de UV- of LED lamp.

Wanneer de gel is uitgehard worden de nagels in vorm gevijld, zodat ze er egaal en natuurlijk uit zien. Tot slot kunnen de nagels worden voorzien van een gel of een mooie kleur.

Acryl

Acrylnagels zijn kunstnagels die gemaakt worden door middel van een poeder en een vloeistof. U kunt kiezen voor een versteviging van uw eigen natuurlijke nagel of als u graag lengte wil toevoegen voor een verlenging met een tip of sjabloon.

Voordat de acrylnagels worden aangebracht worden de natuurlijke nagels eerst voorbereid met een manicure. Daarna wordt de glans van de natuurlijke nagels verwijderd voor de hechting van de kunstnagel. Nadat de nagels zijn voorbereid wordt de acryl aangebracht, de acryl hardt uit aan de lucht. Wanneer alle nagels zijn gestyld en hard genoeg zijn, worden de nagels in vorm gevijld, zodat ze er egaal en natuurlijk uit zien. Tot slot kunnen de nagels worden voorzien van een glans gel of een mooie kleur.

Acrylnagels zijn minder flexibel dan gelnagels en voelen daarom ook harder aan. Acrylnagels zijn ongeveer 24-48 uur na het zetten volledig uitgehard.

Opvullen

Om lang van uw kunstnagels te kunnen genieten raden we een goede thuisverzorging aan. Dit kan o.a. met de CND™ SolarOil™ en CND™ Lotions.

Daarnaast is het belangrijk om de nagels 1x per 3 á 4 weken te laten nabehandelen. Doordat de natuurlijke nagel groeit, groeit de kunstnagel namelijk mee, de kunstnagel raakt daardoor uit balans en kan ervoor zorgen dat een nagel afbreekt.

Tijdens de opvulbehandeling worden eventuele beschadigingen hersteld en zullen uw kunstnagels er weer als nieuw uitzien.

Diensten en prijzen

Nagelstyling

Onze Schoonheidsspecialisten

Gereserveerd voor jou!

Gereserveerd voor jou!

Stylisten, contact ons voor meer info.

Gereserveerd voor jou!

Gereserveerd voor jou!

Stylisten, contact ons voor meer info.

Gereserveerd voor jou!

Gereserveerd voor jou!

Stylisten, contact ons voor meer info.

Gereserveerd voor jou!

Gereserveerd voor jou!

Stylisten, contact ons voor meer info.

© 2018-2019 La Lique Cosmetics B.V.
KVK: 37061192 | BTW: NL813924972B01

© 2018-2019 La Lique Cosmetics B.V.
KVK: 37061192
BTW: NL813924972B01